Organizacija
+6
yamak
maca_87
BlueBoy
lea_zeljo
KIcHO-cBm
ManijakOtoka
10 posters
Stranica 4/4
Stranica 4/4 • 1, 2, 3, 4
Re: Organizacija
KIcHO-cBm (citat):Opet zakazujemo termin na incijativu ADMINA,znaci petak 17.08.u 17 sati.Dodite u sto vecem broju.PLEASE!!!
Mjesto:teren iza SUMARSKOG FAKULTETA
Datum:17.08
Vrijeme:17h
Zainteresirani(hehe):ManijakOtoka,pro_driver,KIcHO,SACHKE,rem --sad zasad
Pozvani su i navijaci
: komentar modifikovan dana: Fri Aug 17, 2007 8:15 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Danas su mnogi ispali papci,a ko fol raja.Ako necete termin recite da necete a ne zakazazati a nedoci
Ipak danas koji su otisli makar su "naparili" oci.HEHE potencijal
P.S. j... vas svak----ovo se odnosi na one koji su zakazali a nisu dosli
Ipak danas koji su otisli makar su "naparili" oci.HEHE potencijal
P.S. j... vas svak----ovo se odnosi na one koji su zakazali a nisu dosli
Buraz moj ja da odmah kažem da sam navrijeme rekao da neću doći.
A ti si napisao gore zainteresovani, a kao što vidim niko nije potvrdio svoj dolazak. Sada je drugo ako si se ti sa nekim čuo, kao sa mnom, i rekao ti da će doči, a nisu, onda su fakat p....
Za sljedeći ćemo se bolje izorganizovati, kao što smo i svaki put do sada. I bilo nam je extra.
Znaci kicho no sikiriki, meni je žao što ste bezze dolazili, ali BIĆE BOLJE.
A ti si napisao gore zainteresovani, a kao što vidim niko nije potvrdio svoj dolazak. Sada je drugo ako si se ti sa nekim čuo, kao sa mnom, i rekao ti da će doči, a nisu, onda su fakat p....
Za sljedeći ćemo se bolje izorganizovati, kao što smo i svaki put do sada. I bilo nam je extra.
Znaci kicho no sikiriki, meni je žao što ste bezze dolazili, ali BIĆE BOLJE.
Ja sam slao poruku mehmetu, posle nazvao Kustu, on kaze otkazao, i ja kontam nema nista od lopte...ja sam bio spreman da dodjem cak sam i poseban dres pripremio
pro_driver- Očajan
- Broj komentara : 10
Registration date : 2007-07-06
ja se stvarno izvinjavam totalno sam zaboravio na taj termin a i zadnjih par dana nisma bio aktivan bio sam na odmoru tako da se nadam da ce te mi oprostiti
Stranica 4/4 • 1, 2, 3, 4
Stranica 4/4