Kutak za igrace
+2
ManijakOtoka
Amar_TM
6 posters
Stranica 1/1
Kutak za igrace
Ovaj je dio sam za igraca CAFE lige. Prepucavanja i sl. je dozvoljeno, ali sve u granicama.
CAFE LIGA
CAFE LIGA
Amar_TM- Slab
- Broj komentara : 21
Registration date : 2007-07-08
Re: Kutak za igrace
Zamolio bih sve koji su se prijavili za CAFE ligu da ovdje jos jednom potvrde svoje ucesce u pomenutoj ligi.
Amar_TM- Slab
dobro jaran...razumjeli smo..mogao si još malo podebljati slova slabo vidim...ahhahaha..ManijakOtoka (citat):OVDJE ĆE OD SADA DO NADALJE BITI SAMO ONO ŠTO JE VEZANO ZA KLADIONICU.
lea_zeljo- Loš
- Broj komentara : 18
Registration date : 2007-07-03
Amar_TM (citat):Zamolio bih sve koji su se prijavili za CAFE ligu da ovdje jos jednom potvrde svoje ucesce u pomenutoj ligi.
ne mora sve je jsano, a ko ne bude igrao nakon dva kola ubaciti cemo nekoga drugog.
evo ja svoje igrace vodim na mini pripreme pred pocetak sezone.
ja sam tu i igrammmmmmmManijakOtoka (citat):Amar_TM (citat):Zamolio bih sve koji su se prijavili za CAFE ligu da ovdje jos jednom potvrde svoje ucesce u pomenutoj ligi.
ne mora sve je jsano, a ko ne bude igrao nakon dva kola ubaciti cemo nekoga drugog.
evo ja svoje igrace vodim na mini pripreme pred pocetak sezone.
lea_zeljo- Loš
Liga će najvjerovatnije početi tek u augustu, zbog odlaska administratora i večeg broja moderatora i ostalih članova na "godišnji odmor" 20.jula.
ManijakOtoka (citat):Liga će najvjerovatnije početi tek u augustu, zbog odlaska administratora i večeg broja moderatora i ostalih članova na "godišnji odmor" 20.jula.
Ja odoh 15. aBd.
Amar_TM- Slab
Amar_TM (citat):ManijakOtoka (citat):Liga će najvjerovatnije početi tek u augustu, zbog odlaska administratora i večeg broja moderatora i ostalih članova na "godišnji odmor" 20.jula.
Ja odoh 15. aBd.
je li to i ti vodiš ekipu na pripreme? Nego gdje ćeš ti biti?
nakon što sam danas saznao ime protivnika u prvom kolu, a to je maca_87, svojim sam igracima smanjio inteniztet treninga jer očigledno tu neće biti nekih većih problema za moje momke.
naravno ocekujem pobjedu protiv jalle
Adnan_ tm87- Loš
- Broj komentara : 19
Registration date : 2007-07-06
buduci da sam dzentlmen ovo kolo sam pristupio lezernije odlucivanju... neka lejla izvuce bar remi ali vi ostali se dobro cuvajte... zna kicho kakav sam kad je kladionica u pitanju
yamak- Dobar
- Broj komentara : 36
Registration date : 2007-07-10
e jaran hvala tebi...al igramo posteno nema popuštanja....moze...ako igramo daj onda da igramo posteno,neću nikakvog popustanja...
lea_zeljo- Loš
Ja mogu samo reći da je ovaj maca_87, u svakom slučaju bio mala maca i da je bilo pravo lahko ga pobijediti, i bio mi je dobar za zagrijavanje....
ahhaha blago tebi kustura mene je yamak ....hahahha...i to pravo..al nema veze biće bolje drugi put...
lea_zeljo- Loš
lea_zeljo (citat):ahhaha blago tebi kustura mene je yamak ....hahahha...i to pravo..al nema veze biće bolje drugi put...
bojim se da neće, sada igraš protiv mene...
eh moram priznati da je utakmica bila fer i korektna.. mislim da smo mi mogli zabiti jos koji gol, ali eto...momci nisu bas bili u fazonu i ovom prilikom da cestitam kolegici na suprotnoj strani, bila je dostojan protivnik
yamak- Dobar
Evo izgleda da se već iskristalisala grupa koja će se boriti za prvaka, kao i grupa koja će se boriti za opstanak.
KS CAFE će pokušati istražiti šta je bio uzrok kichinom neuspjehu i totalnom krahu u visini rezultata 1:5
KS CAFE će pokušati istražiti šta je bio uzrok kichinom neuspjehu i totalnom krahu u visini rezultata 1:5
Eh u ovom kolu očekujem pobjedu protiv posljednjeplasiranog Blueboy-a, možda ću izvesti i drugu postavu...
Trenutno sam vodeci!
PONAVLJAM DA TITULU POKLANJAM SVOJOJ LELLI! Naravno, ako je osvojim, a nadam se da hocu.
PONAVLJAM DA TITULU POKLANJAM SVOJOJ LELLI! Naravno, ako je osvojim, a nadam se da hocu.
: komentar modifikovan dana: Mon Aug 20, 2007 11:38 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Amar_TM- Slab
[b]dusa moja draga...on misli na mene...
lea_zeljo- Loš
Šta reći nakon ovoga kola, zaslužena pobjeda Blueboy, ipak je njemu ova utakmica bila biti ili ne biti. Dobro je što ostali konkurenti za titulu, osim Yamaka, nisu pobijedili pa smo opet svi tu negdje...
sta reci osim... TVRDIM! NEPOBJEDLJIV SAM!!! hehehehehhe
yamak- Dobar
pa ni slavni kicho mi nije nista mogao...
yamak- Dobar
Stranica 1/1