Necenzurisane slike CAFE raje !!!
+8
baby blue
eMin@_TM87
pro_driver
Jalla
SACHKE
EldinTDi
ManijakOtoka
yamak
12 posters
Stranica 1/2 • 1, 2
Necenzurisane slike CAFE raje !!!
haj ovdje stavljajte slike raje sa fax-a... nemojte neke tamo nidje veze...
Molio bih vas da stavljate slike ljudi koji su vam dopustili da se njihova slika nade na forum,a ne bez njihova znanja da su stavljene na forum!!!
KIcHO-BOSS
Molio bih vas da stavljate slike ljudi koji su vam dopustili da se njihova slika nade na forum,a ne bez njihova znanja da su stavljene na forum!!!
KIcHO-BOSS
yamak- Dobar
- Broj komentara : 36
Registration date : 2007-07-10
yamak- Dobar
Re: Necenzurisane slike CAFE raje !!!
koja li su to predavanja bila... nidje mene... mora da sam
yamak- Dobar
Zamolio bih od sada ove što slike postavljaju, da pod jedan stave manje formate radi preglednosti, a pod dva da imaju bar neku dozvolu od strane onog što postavlja da ne bi problema sa tim koje na slici.
Hvala.Admin(((ManijakOtoka)))
ManijakOtoka (citat):Zamolio bih od sada ove što slike postavljaju, da pod jedan stave manje formate radi preglednosti, a pod dva da imaju bar neku dozvolu od strane onog što postavlja da ne bi problema sa tim koje na slici.
sto se tice formata to sam i praktikovo al vidim svi u ovom topic-u stavljaju vece formate pa reko sto bi i ja bio izuzetak, a to ba za odobrenje ne bih se slozio s tobom, ev ti primjer (vjerovatno si vidio naslovnu stranu jucerasnjeg avaza) da li je fotograv dobio odobrenje od one dvije ''nane'' sto su u placne u zagrljaju pred onim tabutima.... il mnostvo drugih slika koje se iznose u javnost.... samo mi to odgovori il da li stvlaju ''paparaci'' onu cizu preko ociju kako rece BOSS neku vecer... il sta je s mnostvo onih listova sto tracaju slavne licnosti... al ok sve na stranu, sto se mojih slika tice sve su kako bi reko autorska tako da sam ja odgovoran za njih
: komentar modifikovan dana: Fri Jul 13, 2007 10:32 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
ev sad bih ja trebao tuzit jallu sto moje slike stavlja bez mog odobrenja sala mala
Znao sam da na prvoj slici mora biti Sanjo moj drug
pro_driver- Očajan
- Broj komentara : 10
Registration date : 2007-07-06
pro_driver (citat):Znao sam da na prvoj slici mora biti Sanjo moj drug
ovo nije slučajno od njih četvorice ti si samo spomenuo sanju...
Željo
S obzirom da znam ovog momka gore iz viđenja s Juga, redovan je na Željinim tekmama, za predpostavit je i da je ludi Manijak....
hehehehehehe momak na predhodnoj slici je najvatreniji zeljovac na svijetu svaka cast,treba da bude uzor kako se jedan klub treba voljeti ))
baby blue- Nikakav
- Broj komentara : 1
Registration date : 2007-07-06
Da, da, vidite važno je i pomenuti da ima i svoje standardno mjesto i društvo na Jugu kojem je odan....uvijek ga možete vidjeti na vrhu Juga ispod semafora, kao i na slici, kako pažljivo prati svog Želju kako igra i mirno ga bodri
Stranica 1/2 • 1, 2