najveća provala pred rajom je...
5 posters
najveća provala pred rajom je...
da li vame ikad desilo da nešto kazete pred ljudima sa kojim se druzite,a da se provalite al ono pravo i da vam se prijatelji smiju...hahah. ...pisite sve ako vam nije neugodno..al ev malo za raju kad sam slomila nogu tog divnog dana,..vozla sam biciklo al međutim nisam bila sama,stvvila sam osbu koja je duplo teza od mene,i udarila sam malog cukicu kojeg i danas zalim...al nije u tome pojenta to e desilo pred svom mojom rajom sa kojom se druim.ma bio je cirkus..al što je najgore završila sam na kosevu...
lea_zeljo- Loš
- Broj komentara : 18
Registration date : 2007-07-03
Re: najveća provala pred rajom je...
Sam ManijakOtoka je provala,lik se samo provaljuje pred rajom,ima mnogo ispada al sta ces,svi ga "volimo" takvog.SOS
Mali sječaš li se kada sam te malo dotakao i ti završio u nok autu na zemlji, e sada zamisli da te malo jače udarim, pa vidi onda ko je provala.
ma svi su se juce isprovaljivali na terminu,isto kakve zenice igrate fuddbala,svaka druga lopta vam prođe kroz noge...hahahha....ManijakOtoka (citat):Mali sječaš li se kada sam te malo dotakao i ti završio u nok autu na zemlji, e sada zamisli da te malo jače udarim, pa vidi onda ko je provala.
lea_zeljo- Loš
- Broj komentara : 18
Registration date : 2007-07-03
ManijakOtoka (citat):Mali sječaš li se kada sam te malo dotakao i ti završio u nok autu na zemlji, e sada zamisli da te malo jače udarim, pa vidi onda ko je provala.
Ocigledno si zaboravio kakva je bila situacija,ali eto nek bude po tvome.Ali ipak se zna ISTINA!!!
ManijakOtoka (citat):Mali sječaš li se kada sam te malo dotakao i ti završio u nok autu na zemlji, e sada zamisli da te malo jače udarim, pa vidi onda ko je provala.
haha
oj majko kako je samo poletio a nikad necu zaboraviti kustinu facu kako se sjebo gdje odleti ?
hahahahah cuj kicho peder... jel bar pouzdana informacija.. jesi se sam uvjerio??
yamak- Dobar
- Broj komentara : 36
Registration date : 2007-07-10